Aktiiviset kaverikoirat Kotkassa

    
AARON
Aaron on kesällä 2012 Tsekeissä syntynyt australianpaimenkoirapoika, joka muutti Suomeen puolivuotiaana.  Kaverikoirakeikkailun Aaron aloitti vuoden 2015 alussa. Reippaana ja innokkaana se lähtee vierailemaan Hovinsaaren hoivakotiin ja nauttii rapsutteluista.       

 

 

PIRKKO

Pirkko on vuonna 2009 syntynyt englanninspringerspanieli narttu. Pirkko on ollut mukana Kaverikoiratoiminnassa vuodesta 2013 lähtien. Se on rauhallinen ja mukava tyttönen joka rakastaa rapsutuksia ja huomion keskipisteenä olemista. Pirkon vakiokäyntikohde on Mäntyrinteen palvelutalo, jonka vierailuissa neiti vuorottelee Vesan kanssa, tämän lisäksi Pirkko osallistuu mielellään erilaisiin tapahtumiin ja rakastaa erityisesti lapsia.

 

VUOKKO

 

Vuokko-Unelma on vuonna 2014 syntynyt englanninspringerspanieli neito, joka harrastaa Kaverikoirailun lisäksi agilityä. Vuokko on tullut toimintaan mukaan vuoden 2017 alussa ja vakituisena käyntikohteenaan on Mäntyrinteen palvelutalo Pyhtäällä. Vuokko on luonteeltaan iloinen ja ystävällinen.

 

 

MANU

Manu on v. 2010 syntynyt jackrussel/chihuahua-yhdistelmän erinomainen tulos!

Manu on ollut mukana toiminnassa vuodesta 2013, kun silloinen kaverikoirani, Ada sairastui ja joutui jättämään työnsä. Manu pitää erityisesti vanhuksista ja lapsista. Pienen kokonsa (säkäkorkeus 28,5cm ja paino 6,6kg) vuoksi Manu ei ole pelottava ja sitä on helppo pitää sylissä rapsuteltavana.

Manu on myös Kotkan kaupunginkirjaston Lukukoira.

Kaverikoirana Manun vakiovierailupaikka on Hovinsaaren hoivakoti.

 

 

 

RAUHA

Rauha on vuonna 2009 syntynyt ranskanbulldoggi tyttö. Kaverikoiratoiminnassa olemme olleet mukana vuodesta 2012. Rauhan mielestä jokainen ihminen on pusun arvoinen. Pusuja jaetaan kevyestä poskisuudelmasta aina kokonaisvaltaiseen naaman pesuun. Arimpia lipaistaan hellästi kädestä. Luonnetta tästä tätistä löytyy, mutta on elementissään ja nimensä veroinen kohdatessaan ihmisiä vauvasta vaariin. Pääasiallinen käyntikohde meillä on City-koti. 

 

 

 

RUSKA

Ruska on vuonna 2014 syntynyt siperianhusky uros, joka on tullut mukaan Kaverikoiratoimintaan keväällä 2016. Ruska on luonteeltaan aina iloinen ja energinen veijari, hyvin sosiaalinen, kiltti ja ihmisrakas vauvasta vanhuksiin, välillä innostuu myös esittelemään lauluääntään kuten huskyn kuvaan kuuluukin. Ruskan vakiokohde on Pyhtäällä Mäntyrinteen Palvelutalo ja vierailemme myös mielellämme erilaisissa tapahtumissa mahdollisuuksien mukaan. Ruska harrastaa kaverikoirailun lisäksi Etsijäkoiratoimintaa sekä tietysti valjakkourheilua.

 

 

 

SULO

 

Tassuntäysiä terveisiä! Sulo, vuonna 2013 syntynyt noutaja-mäyräkoira-spanieli-chihuahua- sekoitus, hurmaa suklaasilmillään kenet tahansa. Reipas halipoika pitää pallojen ja luiden jyrsimisestä ja nauttii täysin rinnoin metsälenkeistä yhdessä muiden perheen koirien kanssa. Sulon päivänviettoon kuuluu lisäksi sohvalla kölliminen ja rapsutusten kerääminen. Lempeä, kärsivällinen ja äärettömän ystävällinen Sulo vierailee vanhusten kaverina Pyhtään Mäntyrinteen Palvelutalossa sekä muissa erilaisissa kaverikoira-tapahtumissa Kotkassa ja lähialueilla. 

 

 

 

ULPU

Ulpu on vuonna 2013 syntynyt landseer Pyhtäältä. Kaverikoiratoiminta alkoi syksyllä 2016, vierailukohteena etupäässä Mäntyrinteen Palvelukoti. Ulpu suhtautuu iloisesti ihmisiin ja nauttii huomiosta. Kaverikoiratoiminnan lisäksi Ulpu harrastaa Etsijäkoiratoimintaa ja valmistui etsijäkoiran tehtäviin kesällä 2016.

 

 

MAISA

Moikka! Olen shetlanninlammaskoira Maisa. Olen syntynyt vuonna 2012. Kaverikoirahommat aloitin vuonna 2016. Vakio käyntikohteeni on Hovinsaaren hoivakoti. Harrastan myös näyttelyissä käyntiä sekä uudempana agilityä, johon olen nyt oikeasti innostunut kovasti.

 

 

MATAMI

Matami on 2013 syntynyt basset hound narttu ja kaverikoirana Matami aloitti vuonna 2015. Matami rakastaa kaikkia ja kaikkea, etenkin rapsutuksia, haleja ja ruokaa. Tämä neito ottaa kaverikoira -keikat yhtä rennolla otteella, kuin elämisen ylipäätäänkin. Usein Matami heittäytyykin selälleen tai kyljelleen ottamaan kaiken huomion ja kosketukset vastaan. Matami ei hätkähdä juuri mistään tai kenestäkään, joten ikään ja karvoihin katsomatta kaikki ovat tämän neidon kavereita.

 

MURU

 

Muru on vuonna 2014 syntynyt punainen irlanninsetteri. Muru tykkää kaikista ja on setteriksi melko rauhallinen, jonka vuoksi kaverikoiravierailuilla Muru osaa olla todella nätisti rapsuttelijoiden kanssa. Vakiovierailupaikkana käymme Hovinsaaren hoivakodilla. Murun muihin harrastuksiin kuuluu agility ja toko. Muru tykkää pitkistä metsälenkeistä ja uusin mieltymys on saunominen.

 

ALMA

 

Alma Clumberinspanieli nyt 4 v ja omistaa huivin.Ei olla aktiivisesti käyty viime aikoina missään,mutta jonkin aikaa kävimme city-kodissa. Mieluiten kävisin jossakin Karhulan suunnilla. Ulkotapahtumat myös mieluisia.

 

 

CIRI

 

Ciri on 2015 syntynyt lyhytkarvainen saksanseisoja. Ciri nauttii juoksemisesta, veneilystä ja lintumetsällä käymisestä, rapsutuksia unohtamatta. Vaki vierailukohteena Hovinsaaren hoivakoti. 

 

 

SERA

 

Sera on vuonna 2015 syntynyt pinserineiti ja kaverikoiratoiminta aloitettiin lähes heti Seran täytettyä kaksi vuotta. Häntä heiluen Sera suunnistaa vakkarikohteeseensa Pyhtäälle Mäntyrinteen palvelutaloon. Mahdollisuuksien mukaan käydään myös muissa kohteissa sekä tapahtumissa. Luonteeltaan Sera on todella iloinen, sosiaalinen ja touhukas. Vapaa-ajalla tämä neiti harrastaa agilityä, omaksi iloksi tokoilua sekä lenkkeilyä, sillä juokseminen on Seran mielestä ihan parasta. 

 

LOKI

 

Loki syntyi vuonna 2016 Kullaalla. Tämä australianpaimenkoirapoika tykkää rapsutteluista ja 

nameista. Vakiovierailukohteena Lokilla on Hovinsaaren hoivakoti 2, jonne se lähtee innoissaan.

Muita harrastuksia on mm. rally-toko, nosework ja eläinetsintä Etsijäkoiraliitossa. 

 

 

SUKU

Suku on vuonna 2012 syntynyt suomenlapinkoirauros. Nuorempana käynyt näyttelyissä ja harrastettu useampaa eri lajia. 

Kaverikoirana Suku on aloittanut 2017 ja vierailuille on aina lähdössä innoissaan!

 

 

ALMA

 

 

Alma on 2014 syntynyt glen of imaalinterrieri. Alma aloitti kaverikoirana huhtikuussa 2019. Vakikohteina ovat Mäntyrinteen hoivakoti ja Leporanta. Päiväkodeissa, ulkoilutapahtumissa ym käymme mahdollisuuksien mukaan. Glennit ovat ihmisrakkaita, mutta Alma on poikkeuksellisen ihmisrakas ja hyväksyy rodustaan poiketen myös kaikki vieraat koirat. Alma nauttii ihmisten tapaamisesta ja osaa lukea, jos joku ei halua ottaa kontaktia. Alma nauttii rapsutuksista, nuolaisee kiitokseksi eikä häntä lopeta heilumistaan. Alma on Kansainvälinen valio, mutta näyttelyissä hänen mielestään parasta ovat ihmiset ja muut koirat, ei niinkään esiintyminen. Alma ei hihnalenkeisä paljoa perusta. Irrallan juokseminen metsässä ja perheen toisten glennien kanssa painiminen on parempaa liikuntaa. Alma rakastaa ruokaa ja lumessa kieriskelyä.